Taiem dovleceii in cuburi potrivit de mari si ii asezam intr-un vas, ii stropim cu ulei si acoperim cu un capac pentru a fierbe inabusit (dovleceii isi vor lasa propriul suc).
Tocam restul legumelor dupa bunul plac si le adaugam peste dovlecei.
Lasam sa se caleasca usor (mai mult vor fierbe) si le condimentam dupa gust. Adaugam supa de legume si fierbem la foc potrivit pana incepe sa clocoteasca.
Adaugam taieteii si continuam fierberea penrtu inca 5 minute aproximativ.
Presaram verdeturile proaspat tocate si o servim calda, desi, chiar si rece este deosebita!
Pofta buna!
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Deci in primul rand nu ma asteptam sa-mi iasa din prima pizza la tigaie! Apoi nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult asta cu...
Pizza cu somon afumat la tigaieO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii