Taiem dovleceii in cuburi potrivit de mari si ii asezam intr-un vas, ii stropim cu ulei si acoperim cu un capac pentru a fierbe inabusit (dovleceii isi vor lasa propriul suc).
Tocam restul legumelor dupa bunul plac si le adaugam peste dovlecei.
Lasam sa se caleasca usor (mai mult vor fierbe) si le condimentam dupa gust. Adaugam supa de legume si fierbem la foc potrivit pana incepe sa clocoteasca.
Adaugam taieteii si continuam fierberea penrtu inca 5 minute aproximativ.
Presaram verdeturile proaspat tocate si o servim calda, desi, chiar si rece este deosebita!
Pofta buna!
Tortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand vine vorba de fructe, clementinele se numara printre favoritele mele in anotimpul rece. Stim cu totii ca este un citric...
Tort cu clementine si migdaleTort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata
Comentarii