Sparanghel la cuptor cu bacon si ou

Postat pe: 28-07-2018
(0)

Ingrediente

1 legătură de sparanghel
felii subţiri de bacon
sare
piper
ouă
parmezan ras

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Se taie partea mai tare de la fiecare sparanghel.
Se spală şi se opăresc pentru 5 minute.
Se scot într-un castron cu apă cu gheaţă.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Se înfăşoară fiecare sparanghel în câte o fâşie de bacon.
Se presară cu sare şi puţin piper, apoi se dau la cuptor la 200 g pentru 8 minute.
După acest timp, se întorc, apoi se mai lasă încă 8 minute.
Se fierb ouăle moi.
La servire se presară parmezan ras.
Pofta bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Sparanghel la cuptor cu bacon si ou" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sparanghel la cuptor cu bacon si ou