Se taie partea mai tare de la fiecare sparanghel.
Se spală şi se opăresc pentru 5 minute.
Se scot într-un castron cu apă cu gheaţă.
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Se înfăşoară fiecare sparanghel în câte o fâşie de bacon.
Se presară cu sare şi puţin piper, apoi se dau la cuptor la 200 g pentru 8 minute.
După acest timp, se întorc, apoi se mai lasă încă 8 minute.
Se fierb ouăle moi.
La servire se presară parmezan ras.
Pofta bună!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii