Se alege spanacul si se spala in 3-4 ape. Se pune la fiert apa cu sare si cand clocoteste se adauga spanacul. Dupa ce a fiert se scurge in strecuratoare si se clateste cu apa rece. Se toaca spanacul marunt sau se da prin masina de tocat carne. Se incinge uleiul intr o cratita se adauga faina si cateii de usturoi pisati, se adauga boia de ardei si spanacul tocat. Se amesteca si se adauga laptele. Se lasa sa dea cateva clocote se adauga vegeta si piper si 2 lingurite de otet (cine vrea mai acrisor poate sa isi mai puna).
Se serveste cu ochiuri prajite.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii