Se amesteca untul moale cu lapte si apoi se adauga ouale, se omogenizeaza bine. Se adauga treptat faina si se amesteca continuu sa nu faca cocoloase.
Se amesteca in aluat porumbul, ceapa verde si mararul. Se condimenteaza cu sare si piper
Se incinge intr-o tigaie o lingura de ulei
se pune cu o lingura aluat, se niveleaza putin sa nu fie snitelul prea gros.
Se da focul la mai mic, cam cum faceti la snitelele normale cu carne
Se rajeste pe o parte cam 2 minute. Ca sa fiti siguri, impingeti cu o lingura snitelul in tigaie si daca aluneca usor fara sa se desfaca e ok, poate fi intors.
Bagati o paleta dedesubt si intoarceti snitelul si mai prajiti si pe cealalta parte
Se scoate si se pune pe servetele ca sa se absoarba de ulei.
Am servit cu smantana si bagheta crocanta.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii