Se amesteca untul moale cu lapte si apoi se adauga ouale, se omogenizeaza bine. Se adauga treptat faina si se amesteca continuu sa nu faca cocoloase.
Se amesteca in aluat porumbul, ceapa verde si mararul. Se condimenteaza cu sare si piper
Se incinge intr-o tigaie o lingura de ulei
se pune cu o lingura aluat, se niveleaza putin sa nu fie snitelul prea gros.
Se da focul la mai mic, cam cum faceti la snitelele normale cu carne
Se rajeste pe o parte cam 2 minute. Ca sa fiti siguri, impingeti cu o lingura snitelul in tigaie si daca aluneca usor fara sa se desfaca e ok, poate fi intors.
Bagati o paleta dedesubt si intoarceti snitelul si mai prajiti si pe cealalta parte
Se scoate si se pune pe servetele ca sa se absoarba de ulei.
Am servit cu smantana si bagheta crocanta.
Aluat fraged si umplutura cremoasa si dulce. Un dulce rapid si gustos pentru oricare moment al zilei, alaturi de un ceai sau...
Desert melcisori cu branza dulceAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii