Varza murata o pregatim pt sarmale, alegem fiecare frunza si taiem cotoarele.
Pt umplutura: ceapa curatata si taiata marunt o calim in ulei, adaugam orezul spalat si scurs de apa, peste ceapa calita si lasam pina orezul devine putin transparent.
Rasturnam compozitia intr-un bol, adaugam nuca data prin robot, dar nu o macinam foarte marunt ca pentru prajituri, ci o lasam putin mai mare, semintele de dovleac si semintele de floarea soarelui. Se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca pina se incorporeaza toate ingredientele si se umplu foile de varza cu aceasta compozitie, pina dam forma de sarmale.
Se pun in cratita in care am pus pe fundul vasului varza murata tocata marunt, am pus sarmalele, am mai adaugat varza tocata marunt, apoi am pus apa sa treaca de sarmale, am mai stropit pe deasupra cu putin ulei de masline si am dat la foc pina acestea s-au fiert. Noi le-am servit cu smantana.
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii