Sarmale cu mar, ciuperci si soia

Portii
12
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
medie
Sarmale cu mar, ciuperci si soia

Ingrediente

  • 1 varza murata
  • 250 gr orez
  • 800 gr ciuperci
  • 1 plic soia marunta
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 2 linguri pasta ardei (facuta in casa din ardei rosu, ceapa si bulion)
  • 3 mere
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • marar

Mod de preparare

Varza se desface de frunze si se lasa cam 2 ore in apa rece la desarat.

Intre timp, pregatim compozitia de sarmale. Soia se pune in apa fiarta, cam o jumatate de ora. Ciupercile curatate si calite impreuna cu ceapa si morcovul. Cand soia s-a inmuiat, se strecoara si se adauga peste compozitia de ciuperci la care adaugam orezul, pasta de ardei, merele razuite, sarea, piperul, cimbrul si mararul. Cu acesta compozitie se umplu sarmalutele. Se asaza in oala si se fierb cam 1 ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
2
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.