Cartofii ii fierbem in coaja pana cand intra furculita usor in ei.
Ouale fierte 5 min in clocot ca sa fie vartoase.
Castravetii si gogosarii ii clatim in doua ape reci.
Ceapa curatata si taiata julien, taiem si castravetii cu gogosarii.
Toate puse intrun vas in care facem salata.
Maslinele spalate si puse in vas.
Cartofii dupa ce au fiert si sau racit curatati de coaja si taiati.
Venim cu sare si ulei de masline.
Taiem in doua lamaile si acrim dupa gust salata.
La vreme de seara o portie de salata, o placinta cu branza si un laptar de chisleag face si mortul sa tresara.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii