Pe un blat de lemn cu un satar de lemn, tocam vinetele pana obtinem o pasta, asezonam cu sare si piper si punem mararul tocat.
Fierbem 2 oua repede dar vartoase, le luam galbenusul si incropim o maioneza rapid si putina.
Maioneza din cele trei oua, 200 ml de ulei si o lamaie din care folosim numai zeama. Amestecam totul destul de bine si le punem la rece.
Este un aperitiv de sezon care potoleste si cele mai indarabnice gusturi
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii