Pe un blat de lemn cu un satar de lemn, tocam vinetele pana obtinem o pasta, asezonam cu sare si piper si punem mararul tocat.
Fierbem 2 oua repede dar vartoase, le luam galbenusul si incropim o maioneza rapid si putina.
Maioneza din cele trei oua, 200 ml de ulei si o lamaie din care folosim numai zeama. Amestecam totul destul de bine si le punem la rece.
Este un aperitiv de sezon care potoleste si cele mai indarabnice gusturi
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaNe plac tocanitele de tot felul si incerc sa tot combin diferite ingrediente pentru a nu face mereu aceeasi reteta. Desi pana...
Tocanita de porc cu legumeDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii