Se rad pe razatoarea mica morcovii si telina care se lasa o ora cu zeama de la o jumate de lamaie. Din galbenusul de ou se face o maioneza, la care se adauga smantana si usturoiul dat pe razatoarea mica.
Morcovul si telina se storc de zeama pe care au lasat-o si se adauga in compozitia de maioneza. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se serveste ca aperitiv.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii