Salata de Beouff (de Post)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi 600 gr
  • morcovi 300 gr
  • pastarnac 200 gr
  • patrunjel 200gr
  • telina 200 gr gogosari 200 gr
  • castraveti 200 gr
  • fasole boabe150 gr
  • mustar 150 gr
  • ulei150 ml
  • sare
  • mazare 200 gr
  • hrean 100 gr

Mod de preparare

Intr o oala mare punem radacinoasele cu apa la fiert. In alt vas mai mic punem fasolea boabe si o fierbem pana se se poate face din ea o pasta. Cu pasta de fasole si mustar facem o maioneza la care adaugam uleiul ce l avem la dispozitie.

Taiem lamaiele si stoarcem zeama lor, ne va fi de trebuinta mai tarziu. Sunt gata si radacinoasele care au fiert si sau racit, le curatam de coaja si le taiem dupa nevoie. Luam unvas mare si incepem sa le adunam pe toate. Peste ele radem 100 gr de hrean, punem mazarea si maioneza din fasole.

Amestecam dam de sare si asezam in platouri
Ati spus ceva de post? Nu mai exista asa ceva acum deoarece avem si salata de post.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici