Intr o oala mare punem radacinoasele cu apa la fiert. In alt vas mai mic punem fasolea boabe si o fierbem pana se se poate face din ea o pasta. Cu pasta de fasole si mustar facem o maioneza la care adaugam uleiul ce l avem la dispozitie.
Taiem lamaiele si stoarcem zeama lor, ne va fi de trebuinta mai tarziu. Sunt gata si radacinoasele care au fiert si sau racit, le curatam de coaja si le taiem dupa nevoie. Luam unvas mare si incepem sa le adunam pe toate. Peste ele radem 100 gr de hrean, punem mazarea si maioneza din fasole.
Amestecam dam de sare si asezam in platouri
Ati spus ceva de post? Nu mai exista asa ceva acum deoarece avem si salata de post.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii