Spalam cartofii si morcovii de impuritati si ii punem la fiert.
Taiem castravetii si gogosarii pentru salata.
Dam prin razatoarea fina telina si hreanul dupa care ii punem intr un vas mai mare.
Facem o maioneza cu doua oua fierte si unul crud cu tot dichisul pe care il merita.
Scoatem cartofii si morcovul de la fiert si dupa racire ii curatam de coaja si ii taiem de salata.
Amestecam totul, saram dupa caz, punem maioneza si amestecam din nou.
Ne riscam si cu ceva frunze de patrunjel pentru decor.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii