Se încălzeşte cuptorul la 200ºc. Se căleşte ceapa în puţin unt, până când se înmoaie. Se răceşte, apoi se amestecă toate ingredientele cu excepţia salviei şi a feliilor de şuncă de Parma. Se asezonează, se modelează în formă de sfere şi se învelesc în felii de şuncă.
Se înmoie fiecare frunză de salvie în ulei de măsline şi se aşază deasupra fiecărui rulou. Se coc timp de 20-30 de minute, până devin crocante.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii