Caliti ceapa si morcovii in unt cu putina sare intr-o tigaie mare sau cratita la foc mic 10-15 minute. Puneti usturoiul, coriandru, salvie (daca e uscata), orezul si amestecand foarte bine lasati inca un minut. Turnati vinul, reduceti 1 minut apoi adaugati un polonic de supa de pui. Amestecati continuu pana cand lichidul este absorbit dupa care mai adaugati un polonic de supa. Repetati procesul pana orezul este fiert si risotto are o textura cremoasa.
Puneti bucatile de mozzarela, parmezan, salvie daca este verde, asezonati apoi amestecati bine.
Portionati si optional garnisiti cu extra parmezan sau salvie/patrunjel.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii