Pizza Vegetariana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lipie multigrain
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • 50gr gorgonzola
  • 50gr tofu
  • 1 rosie
  • masline
  • 1 ardei capia copt
  • rucola

Mod de preparare

Intr-un blender mixam usturoiul, gorgonzola, untul si uleiul de masilne.

Intindem amestecul uniform pe lipie, adaugam rosiile taiate felii subtiri, maslinele, tofu taiat cubulete marunte si ardeiul copt taiat in fasii subtiri.

Bagam la cuptor la o temperatura de 180 grade pentru 20 de minute.

Cand e gata, adaugam rucola, si e buna de servit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa