Intr-un blender mixam usturoiul, gorgonzola, untul si uleiul de masilne.
Intindem amestecul uniform pe lipie, adaugam rosiile taiate felii subtiri, maslinele, tofu taiat cubulete marunte si ardeiul copt taiat in fasii subtiri.
Bagam la cuptor la o temperatura de 180 grade pentru 20 de minute.
Cand e gata, adaugam rucola, si e buna de servit.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii