Ciupercile se curata, se spala bine si se oparesc, apoi se pun intr-o tigaie cu doua cepe mari, taiate pestisori, apa sa le acopere si putin ulei. se fierb la foc mic pana scade toata apa, apoi se adauga ulei,daca este nevoie si se prajesc (tot la foc mic) aprox 20 de minute. Se sareaza dupa gust.
3 cepe taiate cubuletze se calesc in putin ulei, apoi se adauga morcovul si ardeiul gras, taiate cubuletze. Se toarna deasupra cam un litru de apa si orezul. Se lasa pe foc pana orezul este bine fiert. Se sareaza dupa gust si se mananca impreuna cu ciupercile prajite.
Poze reteta: Pilaf cu ciuperci - Arhiva Reteta Saptamanii
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii