Ciupercile se curata, se spala bine si se oparesc, apoi se pun intr-o tigaie cu doua cepe mari, taiate pestisori, apa sa le acopere si putin ulei. se fierb la foc mic pana scade toata apa, apoi se adauga ulei,daca este nevoie si se prajesc (tot la foc mic) aprox 20 de minute. Se sareaza dupa gust.
3 cepe taiate cubuletze se calesc in putin ulei, apoi se adauga morcovul si ardeiul gras, taiate cubuletze. Se toarna deasupra cam un litru de apa si orezul. Se lasa pe foc pana orezul este bine fiert. Se sareaza dupa gust si se mananca impreuna cu ciupercile prajite.
Poze reteta: Pilaf cu ciuperci - Arhiva Reteta Saptamanii
Intotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii