Ciupercile se curata, se spala si se taie nu foarte marunt. Ceapa se caleste la foc potrivit, se adauga morcovii (pe care eu ii prefer mai crocanti, deci ii adaug mai spre final) si rosiile tocate cubulete. Cand sunt gata se condimenteaza cu sare, piper dupa gust, iar la final se adauga mararul tocat marunt.
Pieptul de pui se marineaza inainte de a fi pus pe gratar cu sare, piper boabe, usturoi zdrobit, tarhon (nu foarte mult pentru ca, utilizat in exces acesta da un gust amar mancarii) si ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie.
Ungeti fiecare bucata de pui cu ulei de masline, adaugati tarhonul si puneti totul peste celelate ingrediente intr-un castron adanc. Acoperiti cu o folie de plastic si lasati-l la frigider o jumatate de ora.
La final, adaugati doua linguri de smantana peste ciuperci, stropiti totul cu putin ulei de masline si presarati marar tocat pe deasupra.
Este o reteta perfecta pentru cina, foarte usoara si sanatoasa!
Pofta buna! :)
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii