Se curata si se fierbe conopida in apa sarata. Cand s-a racit se faramiteaza cu furculita, se adauga oul,smantana,parmigianul iar daca este nevoie putina sare si piper.
Se amesteca totul bine iar apoi se ia cu lingura din compozitie, se pune pe mana uda de apa iar apoi se da forma de parjoale, tavalindu-le prin pesmet. Se pun in cuptorul incalzit, la foc mediu,timp de 25- 30 minute(intorcandu-le dupa 15 minute)
Se pot prepara si prajite in ulei.
Se poate da forma si de chiftea,in mijloc se pune o bucata de branza sau sunca,mortadella. Cand se scot din cuptor pot fi sevite cu un sos de rosii. Aceasta varianta, nu imi apartine, mi-a fost propusa de altcineva de pe forumul acestui site.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieCu pere de vară parfumate, cu aromă de scorțișoară, dar și de vanilie, e o încântare pentru ale noastre...
Desert prajitura cu pere de toamna si crema de branza cu aroma de vanilieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii