Se topeste untul in tigaie wok sau teflon, se adauga ardeiul taiat mai mare, dovleacul cubulete si se amesteca mereu. Se pune un praf de sare si cand s-a inmuiat dovleacul putin, adaugam orezul uscat si-l prajim pana devine lucios, apoi stingem cu putina supa fierbinte si putin sos soia, putin piper, amestecam mereu si la urma decoram cu patrunjel tocat.
Bobul de orez trebuie sa ramana destul de tare fara sa se terciuiasca.
Pofta buna!
Se serveste fierbinte decorat cu felii de lamaie alaturi de carne fiarta sau peste la gratar.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu