Se topeste untul in tigaie wok sau teflon, se adauga ardeiul taiat mai mare, dovleacul cubulete si se amesteca mereu. Se pune un praf de sare si cand s-a inmuiat dovleacul putin, adaugam orezul uscat si-l prajim pana devine lucios, apoi stingem cu putina supa fierbinte si putin sos soia, putin piper, amestecam mereu si la urma decoram cu patrunjel tocat.
Bobul de orez trebuie sa ramana destul de tare fara sa se terciuiasca.
Pofta buna!
Se serveste fierbinte decorat cu felii de lamaie alaturi de carne fiarta sau peste la gratar.
Ieri a fost ziua de naștere a mezinei noastre. De multă vreme aștepta acest moment și ne spunea încântată...
Desert tort cu ciocolata, mure si dantela de ciocolataDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii