Orez cu Sfecla Rosie si Brinza Feta

Complexitate
redusa
Orez cu Sfecla Rosie si Brinza Feta

Ingrediente

  • 160 gr orez
  • 1 lingura de ulei sau unt
  • supa de legume
  • 1 sfecla rosie gata fiarta sau coapta si curatata de coaja
  • brinza feta /telemea sarata

Mod de preparare

Am calit orezul in ulei, am adaugat incet incet supa fierbinte cu polonicul.

Cind orezul era aproape fiert, adica dupa vreo 15 minute, timp in care am tot adaugat supa cu polinicul, amestecam si cind scadea mai adaugam alt polonic de supa. Am pus si sfecla rosie rasa pe razatoarea mare. Au ramas bucatele acre se simteau bine.

Cind orezul a fost gata l-am pus in farfurie si am pus deasupra brinza feta usor sfarimata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa