Am calit orezul in ulei, am adaugat incet incet supa fierbinte cu polonicul.
Cind orezul era aproape fiert, adica dupa vreo 15 minute, timp in care am tot adaugat supa cu polinicul, amestecam si cind scadea mai adaugam alt polonic de supa. Am pus si sfecla rosie rasa pe razatoarea mare. Au ramas bucatele acre se simteau bine.
Cind orezul a fost gata l-am pus in farfurie si am pus deasupra brinza feta usor sfarimata.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPentru prima data am mancat asa ceva,si pot sa va zic ca au fost super bune,se fac si foarte usor
Fudulii de curcan cu prazCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii