Am calit orezul in ulei, am adaugat incet incet supa fierbinte cu polonicul.
Cind orezul era aproape fiert, adica dupa vreo 15 minute, timp in care am tot adaugat supa cu polinicul, amestecam si cind scadea mai adaugam alt polonic de supa. Am pus si sfecla rosie rasa pe razatoarea mare. Au ramas bucatele acre se simteau bine.
Cind orezul a fost gata l-am pus in farfurie si am pus deasupra brinza feta usor sfarimata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii