Se toaca marunt ceapa si morcovul, iar dovlecelul si ardeiul se taie in cubulete mici. Se incinge jumatate din cantitatea de unt cu putin ulei si se caleste ceapa in jur de 10 minute. Apoi se adauga dovlecelul, morcovul si ardeiul lasand pe foc inca 5 minute, acoperit.
Se adauga orezul, se amesteca de cateva ori si se toarna putina apa fiarta. Se fierbe, la foc potrivit, timp de 12 minute, adaugand apa pe masura ce orezul o inghite.
Acum se adauga mazarea si fasolea verde (taiata in bucati mici) si se condimenteaza. Se mai lasa pe foc inca 5 minute, se incorporeaza cascavalul ras, patrunjelul tocat fin si restul de unt, amestecand usor.
Se seveste cald.
In loc de mazare si fasole se poate folosi orice legume pe care le aveti in frigider.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraReteta o am de la mama mea cea draga,o pup si o iubesc <3
Desert rulada cu nuca de cocos si bananeNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii