Se bat ouale uniform ca pentru omleta. Se incalzeste ulei intr-o tigaie mare si se pun pe foc legumele amestecand in permanenta . Se adauga si carnea fiarta si se mai amesteca in continuare. Luati toate ingredientele din tigaie.
Incalziti separat uleiul ramas si rasturnati uleiul. Incalziti amestecand in acelasi timp cu o spatula pentru a fi uniform si a nu se lipi. Turnati peste legumele si carnea si mai amestecati tinand pe foc. Incorporati sosul soia, zaharul si sherry. La sfarsit adaugati ouale batute, amestecati, si intrerupeti focul exact cand ouale incep sa se "prinda". Serviti cald.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii