Se curata ceapa si cartofi, se spala si se taie bucatele mici. Se pune uleiul intr-o tigaie se lasa sa se incinga si se adauga cartofi, ceapa si putina sare, dupa ce cartofi si ceapa sunt gata se scot din ulei si se lasa putin la racit.
Intr-un bol batem ouale cu putina sare, adaugam cartofi si ceapa, amestecam bine, si turnam in tigaie cu putin (foarte putin) ulei incins, prajim pe ambele parti si gata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii