Tai vinetele rondele subtiri si le pui in apa sarata pt. 15 min. Le scoti, le usuci cu hartie absorbanta si le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie de teflon, in foarte putin ulei.
Oparesti rosiile, le cureti de coaja si le toci marunt. Pregatesti umplutura: cureti ceapa, o speli si o tai marunt, dupa care o pui sa se caleasca intr-o lingura de ulei si 3-4 linguri de apa. Dupa ce a scazut apa, pui ciupercile si rosiile si le lasi sa scada. La sfarsit pui usturoiul zdrobit. Condimentezi dupa propria dorinta.
Intr-un vas termorezistent pui un strat de vinete, umplutura de ciuperci si acoperi cu alt strat de vinete. Deasupra pui smantana ametecata cu cele 2 oua si cascavalul ras.
Dai la cuptorul preincalzit pentru cca 50 min.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii