Tai vinetele rondele subtiri si le pui in apa sarata pt. 15 min. Le scoti, le usuci cu hartie absorbanta si le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie de teflon, in foarte putin ulei.
Oparesti rosiile, le cureti de coaja si le toci marunt. Pregatesti umplutura: cureti ceapa, o speli si o tai marunt, dupa care o pui sa se caleasca intr-o lingura de ulei si 3-4 linguri de apa. Dupa ce a scazut apa, pui ciupercile si rosiile si le lasi sa scada. La sfarsit pui usturoiul zdrobit. Condimentezi dupa propria dorinta.
Intr-un vas termorezistent pui un strat de vinete, umplutura de ciuperci si acoperi cu alt strat de vinete. Deasupra pui smantana ametecata cu cele 2 oua si cascavalul ras.
Dai la cuptorul preincalzit pentru cca 50 min.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii