Cartofii se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se curata de coaja si se taie felii. Vinetele si dovlecelul se cuarta de coaja, se taie felii si se prajesc putin in ulei in tigaie pana se inmoaie putin.
Intr-o tigaie se caleste ceapa cu legumele cu putina sare pana se inmoaie putin, apoi adaugam carnea tocata si se mai lasa pe foc cam 20-25 minute, pana se patrunde bine carnea. Sa nu uitam si de pasta de ardei cam 1 lingura buna.
Intr-o tava mai mare unsa cu unt putin, punem un strat de cartofi, branza, vanata, dovlecel, apoi carne, branza si iar un strat de cartofi, vanata, dovlecel, carne, branza deasupra sa ramana cartofi si branza. Se da la cuptor circa 30-35 minute, pana capata o culoare maronie.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii