Masline umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • masline mari 600 g
  • telemea de oaie 100 g
  • unt 100 g
  • boia de ardei dulce 2 g

Mod de preparare

Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara. Se scot apoi samburii. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema uniforma. Se pune compozitia intr-un pos, cu spit de dimensiuni mici si se umplu maslinele, facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf.
Se servesc ca atare sau se folosesc la decorat preparete reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa