Mancarica de Dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • dovlecei
  • ulei
  • faina alba
  • boia de ardei dulce
  • vegeta
  • piper
  • marar verde

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. se incinge uleiul si se pun dovleceii razaliti sa se caleasca. Se pune boia si se adauga apa cat sa ii acopere. Se lasa sa fiarba. Se face o ingroseala din 2 linguri de faina alba si apa se adauga peste dovlecei si se lasa sa dea cateva clocote amestecand sa nu se prinda de cratita. Se toaca marunt mararul si se adauga peste mancarica.

Pofta buna!


Daca e de dulce, in loc de apa se pune lapte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ciorba de loboda
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
New York Cheesecake

New York Cheesecake

New York Cheesecake
Cele mai apreciate rețete
Salata de Ceapa Marinata
1
Salate

Salata de Ceapa Marinata

Salata de Ceapa Marinata
Tort Racoros
2
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Felii olandeze
4
Dulciuri

Felii olandeze

Felii olandeze
Prajitura Sireata
5
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Parteneri
Desert Lesny Mech - muschi de padure- reteta nr. 1500
Bucataras.RO

Desert Lesny Mech - muschi de padure- reteta nr. 1500

    "Bunatati pentru Craciun" Dupa 10 ani frumosi de Bucataras, de prietenie, am ajuns si la reteta cu nr...

Desert Lesny Mech - muschi de padure- reteta nr. 1500
Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Culinar.RO

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere. Aceasta reteta nu contine gluten

Bilute de ciocolata si fulgi de cocos - prajitura fara coacere
Pariziene cu branza dulce
Gustos.RO

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce