Se curata dovleceii de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. se incinge uleiul si se pun dovleceii razaliti sa se caleasca. Se pune boia si se adauga apa cat sa ii acopere. Se lasa sa fiarba. Se face o ingroseala din 2 linguri de faina alba si apa se adauga peste dovlecei si se lasa sa dea cateva clocote amestecand sa nu se prinda de cratita. Se toaca marunt mararul si se adauga peste mancarica.
Pofta buna!
Daca e de dulce, in loc de apa se pune lapte.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii