Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic.
Se incinge o lingura de ulei in care calim 2-3 foi de ceapa care se vor scoate.
In uleiul ramas se calesc cubuletele de dovleac, apoi se toarna ceasca de zahar si se lasa sa se caramelizeze un pic. Se adauga orezul, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc domol cca. 20 de minute, pana scade toata apa. Se acopera cu un capac si se lasa 5 minute acoperita. Se serveste presarata cu scortisoara. Este delicioasa pentru o masa de post sau o gustare sanatoasa pentru copii.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii