Se trage in ulei pe foc, ceapa cu morcovul si telina, se adauga ardeiul, prazul si cartofii. Condimentam si acoperim cu apa, lasam sa fiarba. Cand cartofii sunt prefierti varsam peste ei rosiile in bulion amestecand sa nu se prinda, lasam sa mai fiarba putin (cartofii sa fie moi, dar sa nu se sfarame) si sa se formeze putin sos. Dam deoparte, verificam asezonarea, servim cu patrunjel verde deasupra si muraturi alaturi.
Cei ce nu vor ca aceasta mancare sa fie de post pot acompania de carnaciori, bacon prajit sau orice fel de alta carnita.
Pofta buna!
Un desert rapid ... si taaaare bun ! Ideal cand aveti musafiri neasteptati deoarece in jumatate de ora este totul pregatit si...
Foietaj cu Nutella, Oreo si cajuDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii