Se trage in ulei pe foc, ceapa cu morcovul si telina, se adauga ardeiul, prazul si cartofii. Condimentam si acoperim cu apa, lasam sa fiarba. Cand cartofii sunt prefierti varsam peste ei rosiile in bulion amestecand sa nu se prinda, lasam sa mai fiarba putin (cartofii sa fie moi, dar sa nu se sfarame) si sa se formeze putin sos. Dam deoparte, verificam asezonarea, servim cu patrunjel verde deasupra si muraturi alaturi.
Cei ce nu vor ca aceasta mancare sa fie de post pot acompania de carnaciori, bacon prajit sau orice fel de alta carnita.
Pofta buna!
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii