Se trage in ulei pe foc, ceapa cu morcovul si telina, se adauga ardeiul, prazul si cartofii. Condimentam si acoperim cu apa, lasam sa fiarba. Cand cartofii sunt prefierti varsam peste ei rosiile in bulion amestecand sa nu se prinda, lasam sa mai fiarba putin (cartofii sa fie moi, dar sa nu se sfarame) si sa se formeze putin sos. Dam deoparte, verificam asezonarea, servim cu patrunjel verde deasupra si muraturi alaturi.
Cei ce nu vor ca aceasta mancare sa fie de post pot acompania de carnaciori, bacon prajit sau orice fel de alta carnita.
Pofta buna!
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii