Curatati de coaja dovleceii si dati-i prin razatoarea cu ochiuri mari. Sarati, amestecati si stoarceti-i dupa cateva minute.
Caliti-i impreuna cu ceapa in putin ulei pana se inmoaie, amestecand continuu.
Separat bateti ouale ca pentru omleta si condimentati cu sare, piper, dupa gust.
Turnati peste dovleceii facuti, puneti boia si lasati pe foc pana se incheaga ouale.
La sfarsit, potriviti de sare, piper si adaugati patrunjelul / mararul verde.
Serviti cat este calda, alaturi de o salata de rosii.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii