Tocati marunt varza curatata si spalata.
Infierbantati bine uleiul si adaugati varza si ardeiul gras taiat bucatele, ceapa rondele sau tocata marunt. Amestecati totul cu uleiul incins si lasati acoperit, pe foc mic, pana ce legumele sunt bine muiate, amestecand din cand in cand.
Adaugati rosiile curatate de pielita, seminte si tocate cubulete, sucul de rosii, cimbrul, mararul si foaia de dafin. Omogenizati, sarati si piperati dupa gust.
Introduceti vasul in cuptorul incins si lasati sa fiarba pana ce varza este bine scazuta. Daca este cazul, adaugati cate putina apa fierbinte.
Serviti cat este calda, simpla sau ca garnitura langa carne.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii