Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.
Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele.
Tija de apio se spala si se taie rondele.
Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie fasii groase.
Aceste legume se pun intr-o cratita impreuna cu uleiul, putina sare si o cescuta cu apa si se lasa la foc sa se inabuse, acoperind cratita cu un capac.
Mazare se spala, se scurge de apa si se pune peste legume, dupa ce acestea s-au patruns putin. Se adauga apa, cat sa acopere bine totul, si se lasa la fiert in continuare.
Dupa ce toate legumele au fiert, se pune bulionul, se mai fierbe mancarea cateva minute, se potriveste de sare, iar la final se adauga mararul (spalat si tocat).
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii