Se spala fasolea, se curata de capete si se rupe bucatele mai mici.
Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovul se curata si se taie rondele. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se pune ceapa la calit, se lasa 2-3 minute apoi se adauga morcovul. Se lasa impreuna sa se caleasca putin dupa care se pune fasolea. Se amesteca si se toarna apa, sa fie la nivelul amestecului din cratita. Rosiile se spala si se taie in 3-4 bucati, in functie de cat de mari sunt. Se condimenteaza cu sare si se lasa sa se fiarba, asezand capacul peste cratita. Cand este aproape fiarta fasolea se adauga ardeiul taiat cubulete si pasta de ardei iute.
Intre timp carnatul se taie felii si se prajeste. Usturoiul se curata si se taie feliute.
Cand fasolea este fiarta, se adauga carnatul si usturoiul, se amesteca, se stinge focul si se lasa acoperit timp de cateva minute pentru a se intrepatrunde aromele.
Pofta buna!
Se serveste ca atare, garnisita cu patrunjel verde tocat.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii