Servită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte simțurile și să aducă un strop de eleganță în fiecare farfurie.
Se pune o oală cu apă la fiert.
Când clocoteste se adaugă sare şi se opăreşte conopida ruptă în bucheţele mici pentru 5 minute.
Separat se căleşte ceapa verde tocată, apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii şi roşioarele cherry tăiate în sferturi.
Se lasă la foc mic 10 minute, apoi se adaugă pasta de tomate dizolvată în puţină apă şi conopida opărită.
Se amestecă , se adaugă sare şi piper după gust şi se acoperă cu un capac.Se lasă să fiarbă împreună maxim 10 minute, după care se stinge focul şi se adaugă mărar proaspăt tocat.
Daca v-a placut reteta noastra de mancare de conopida, va sugeram sa incercati si altele din colectia noastra: conopida cu piept de pui la cuptor, sufleu de conopida sau conopida murata cu sfecla rosie
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPai cum altfel sa iasa si rulada, daca si ''stapana'' e rebela si oricum nu iubeste perfectiunea perfecta, daca exista asa...
Desert rulada rebela razvratita RRREste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii