Conopida cu piept de pui la cuptor

Postat pe: 07-09-2018
(0)

Ingrediente

1 conopida mijlocie
1 legatura de marar
300ml.iaurt 10% grasime
1 ou
1 piept de pui
branza(eu am ales branza de vaci dietetica)
putin unt
sare dupa gust.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Conopida se spala si se rupe buchetele,apoi se opareste in apa cu sare pana se inmoaie putin,dupa care se pune la scurs.Pieptul de pui ,se taie cuburi si se fierbe.Ungem un vas cu unt ,punem buchetelele de conopida ,peste ele punem branza din loc in loc,apoi bucatile de piept de pui si la urma iaurtul batut cu ou si mararul tocat marunt+sare.Dam la cuptor pt. aproximativ 30-40 minute la foc potrivit.Pofta buna ! ....aceasta e o varianta mai Light ,dar pt. cine doreste poate inlocui iaurtul cu smantana si branza cu cascavalul,iar pieptul de pui cu kaizer,sau orice altceva doriti
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Conopida cu piept de pui la cuptor" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Conopida cu piept de pui la cuptor