Se pun feliile de kaiser intr-o cratita sa se rumeneasca in putin ulei. Intre timp se toaca ceapa marunt si ardeii grasi fasii subtiri si se adauga in cratita peste kaiser pana se rumenesc si legumele.
Se pun apoi cartofii curatati si taiati cuburi si se pune apa cat sa ii acopere ca sa poata fierbe. Nu prea multa ca o s avem prea mult sos dupa aia si o sa semene mancarea noastra cu o ciorba. Se pune sarea si piperul si se lasa sa fiarba.
Cand au fiert si cartofii se pun rosiile tocate marunt, sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari. Se adauga verdeata si se mai condimenteaza daca este cazul. Se mai lasa 10 minute ca sa fiarba si sucul de rosii.
Pofta buna!
La sfarsit se poate adauga si o cutie de ciuperci taiate, odata cu rosiile si sucul de rosii.
Pofta buna! ! !
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii