Se coc ardeii si doua rosii.
Se curata ardeii de coji si de seminte si se lasa sa se scurga bine intr-o strecuratoare. E preferabil ca ardeii sa nu se spele in timp ce se curata.
Se curata rosiile coapte de coaja si se taie bucati mici, pastrandu-se si zeama lasata.
Se curata de coaja rosiile crude si apoi se trec prin razatoarea mare.
Se taie ceapa cubulete si apoi se caleste in putin ulei, pana devine aurie.
Se pun toate rosiile taiate peste ceapa si se lasa mancarea sa clocoteasca de cateva ori.
Se adauga apoi ardeii desfacuti in fashii, sarea (o lingurita rasa) si piperul, si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 30 minute.
Cu doua minute inainte de a lua mancarea de pe aragaz, se adauga usturoiul intreg sau feliat.
Se serveste calda sau rece, cu mamaliguta sau cu paine.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii