Spalati bine ciupercile si puneti la scurs. Taiati-le fasii subtiri, apoi amestecati-le cu restul ingredientelor, mai putin smantana si / sau cascavalul si mix-ul de piper. Puneti compozitia intr-un vas yena sau de lut si dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 30- 40 min sau pana ce zeama lasata de ciuperci scade aproape complet.
Spre final, cand ciupercile sunt aproape facute, turnati deasupra smantana sau numai cascavalul, ori amandoua si dati din nou la cuptor pentru inca 10 min.
Serviti cu 1 lingura de smantana deasupra si presarat cu mix-ul de piper, proaspat macinat sau alaturi de garnitura preferata.
Puteti inlocui untul clarificat cu unt sau ulei, dar nu va fi la fel de gustos.
Nu depasiti timpul de preparare al ciupercilor pleurotus deoarece se usuca si capata consistenta cauciucului.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn preparat extraordinar de gustos!
Somon cu sos aioli in pergamentMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii