Tocam ardeiul copt (al meu a fost congelat). Amestecam sucul de rosii (al meu a fost facut in casa) cu ardeiul copt. Punem compozitia intr-un vas termorezistent.
Taiem rondele dovlecelul, rosiile, ceapa, ardeiul gras si cartofii. Asezam alternativ legumele in vas peste sosul de rosii.
Din ulei si condimente facem un amestec pe care il distribuim peste legume. Asezam si foile de dafin printre legume.
Introducem vasul la cuptor pentru 50-60 de minute pana legumele se rumenesc frumos.
Eu am folosit un dovlecel mai maricel, doua cepe, o jumatate de ardei gras, doua rosii, trei cartofi mai mici, trei ardei copti. Trei foi de dafin, o ceasca suc de rosii, 5 linguri ulei.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii