Se iau cornurile, se taie pe lungime, se scobesc, se pun deoparte.
Intr-o tigaie se incinge uleiul, se adauga ceapa maruntita, se prajeste pentru 2 minute dupa care se adauga ciupercile spalate si taiate feliute. Se prajesc in ulei (se poate adauga putina apa) cam 10 minute, se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust.
Inainte cu 1 minut de a lua tigaia de pe foc se pune mararul tocat, se amesteca. Se scurge de uleiul ramas (apa nu mai trebuie sa fie in tigaie) si se pun separat intr-un vas mai mic.
Untul din reteta cu varful de cutit de vegeta si cu cei doi catei de usturoi pisat, se amesteca bine si se intinde pe cele 4 jumatati, scobite, de cornuri. Apoi, umplututa de ciuperci se imparte in mod egal intre cele 4 cornuri si deasupra se sparge cate un ou in fiecare jumatate. Se dau la cuptor pana se prajeste oul (sa nu faceti ca mine si sa uitati in cuptor mancarea).
Se serveste langa spanac... se decoreaza dupa bunul plac
La noi prajiturile cu fructe sunt tare placute. Daca au si o crema, atunci sunt perfecte, in special pentru ai mei. Aveam...
Desert prajitura cu jeleu de zmeura si crema de cafeaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii