Iepurila Flamanzila

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Iepurila Flamanzila

Ingrediente

  • 2 cornuri
  • 50 ml ulei
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • tocata marunt
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • dupa gust
  • marar proaspat tot dupa gust sau preferinta (se poate pune patrunjel)
  • 50 g unt
  • un varf de cutit de vegeta (de preferat de casa ca e mai sanatos)
  • 2 catei de usturoi
  • 4 oua
  • 1 buc de chiftea pentru decor

Mod de preparare

Se iau cornurile, se taie pe lungime, se scobesc, se pun deoparte.
Intr-o tigaie se incinge uleiul, se adauga ceapa maruntita, se prajeste pentru 2 minute dupa care se adauga ciupercile spalate si taiate feliute. Se prajesc in ulei (se poate adauga putina apa) cam 10 minute, se condimenteaza cu sare, piper si boia dupa gust.

Inainte cu 1 minut de a lua tigaia de pe foc se pune mararul tocat, se amesteca. Se scurge de uleiul ramas (apa nu mai trebuie sa fie in tigaie) si se pun separat intr-un vas mai mic.

Untul din reteta cu varful de cutit de vegeta si cu cei doi catei de usturoi pisat, se amesteca bine si se intinde pe cele 4 jumatati, scobite, de cornuri. Apoi, umplututa de ciuperci se imparte in mod egal intre cele 4 cornuri si deasupra se sparge cate un ou in fiecare jumatate. Se dau la cuptor pana se prajeste oul (sa nu faceti ca mine si sa uitati in cuptor mancarea).

Se serveste langa spanac... se decoreaza dupa bunul plac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Afine
3
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Tocanita de telina cu pui
Bucataras.RO

Tocanita de telina cu pui

O tocanita cu gust usor dulceag si plina de savoare.    

Tocanita de telina cu pui
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!