Iahnie de Fasole Pentru Post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole uscata
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei usturoi
  • 1-2 foi de dafin
  • 500 g spanac
  • sare
  • piper
  • boia cimbru

Mod de preparare

Fasolea se pune la muiat in apa fara sare cu o seara inainte de a fi pregatita. Se schimba apa de 2 ori. Se pune la fiert impreuna cu 2 morcovi si 2 cepe rase pe mare si caliti in ulei. Spanacul se opareste si se lasa la scurs. Se toaca o ceapa si usturoiul se toaca si se calesc putin intr-o lingura de ulei. Se adauga spanacul, sare, piper si boia.

Se toarna compozitia intr-un vas rezistent la cuptor, se pune deasupra fasolea fiarta, fara zeama si se presara cimbru. Se da 30 min la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura cu Mac si Ness
4
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina
Bucataras.RO

Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina

  Va aduc o reteta de paine cu o tehnica interesanta de a o prepara si cu un aluat aromat cu usturoi si verdeturi. Va...

Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post