Se taie ceapa felioare foarte subtiri, rosiile se curata de pielite si seminte si se taie bucatele, ardeii se taie ca taiteii si se pun toate intr-o cratita, cu 4 linguri de ulei, pe foc mic, sa se inmoaie bine pina incep sa se rumeneasca.
Se adauga cartofii taiati bucati nu prea mari, patrunjelul si mararul verde tocate, frunza de dafin, maslinele si apa cat sa le acopere se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic. Cind cartofii sunt aproape fierti, se toarna sosul de rosii, vinul si se introduce cratita la cuptor, sa mai scada, dar nu prea mult deoarece sosul este foarte delicios.
POFTA BUNA!
Nu stiu altora, dar mie tare mult imi plac dulciurile care contin unt de arahide, dulciuri facute in casa. Reteta aceasta am...
Fursecuri crocante cu unt de arahideO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii