De humus mă leagă multe, cred că e printre primele rețete pe care le-am pregătit, mereu altfel, în stilul meu puțin diferit de originalul prezent peste tot( se pare că a devenit un trend...) , așa cum e aceasta...
Mai întâi punem la fiert nautul cu o ceapă, rozmarin, mentă, usturoiul, foile de dafin, câteva boabe de piper, cca. o oră, până se înmoaie.
Îl strecuram, păstrând ierburile, fără tulpină, usturoiul.
Roșiile le feliem în două, le masam cu ulei de măsline, condimente pentru paste( sau oregano, salvie, busuioc uscate),zahăr brun.
Le coacem 30 de minute la 200 de grade Celsius.
Mixam toate ingredientele , păstrând câteva roșii pentru decor, semințe de susan, ulei de măsline , boia și frunze de coriandru.
Îl servim cu lipii și cu mare poftă!Se poate pregăti și de post, renunțând la iaurt sau inlocuindu-l cu iaurt de soia!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii