Treceti dovleceii curatati prin masina de tocat carne, lasati la scurs intr-o strecuratoare, apoi ceapa, verdeata si feliile de paine. Dati morcovul curatat pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiati ardeiul cubulete.
Adaugati la ingredientele de mai sus ouale usor batute si potriviti de sare, piper, dupa gust.
Ungeti cu ulei o tava sau un vas termorezistent, tapetati cu pesmet sau fulgi de porumb, turnati compozitia cu dovlecei si presarati uniform cu pesmet.
Dati la cuptorul preancalzit, la foc mediu spre mic, pana ce drobul este facut si frumos rumenit (aproximativ 45- 50 min).
Lasati la racit, apoi feliati si serviti.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii