Intr-un vas se pune apa cu sare si un strop de ulei, la fiert. Cand da in fierbere se adauga gnocchi. Cand se ridica la suprafata e semn ca sant gata fierti. Intr-o tigaie se pune, la infierbantat, uleiul si 20 gr unt. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc 3-4 minute.
Apoi se adauga ciupercile feliate, se mai invarte circa 2-3 minute in vas, dupa care se pune lichidul prevazut in reteta si rosile cubulete. Se pune capacul pe vas si se lasa la fiert cam 8 minute. Se ridica capacul, se scurge eventualul lichid ramas, se adauga putin din patrunjelul tocat.
Gnocchi se scurg, se aseaza intr-un castron incalzit, se pune 20 gr unt deasupra si patrunjel tocat, se amesteca pana se topeste untul. Deasupra se pune amestecul de ciuperci, si se amesteca usor totul.
Se presara patrunjel, daca mai este cazul, parmesanul ras sau feliat subtire de tot. Se serveste in farfurii incalzite, cu un decor de felii de parmesan si un pahar de vin bun langa.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii