Ceapa si ardeiul taiate solzisori se calesc cu o ceasca de ulei.Se adauga in ordine morcovii,cartofii si dovleceii taiati rondele,mazarea(sau fasolea verde taiata bucati) si varza taiata felii.Se pune apa cat sa acopere
zarzavaturile si se lasa la fiert la foc lent acoperit.Cand s-au fiert se pune usturoiul pisat dupa gust,rosiile decojite date prin razatoarea mare,sare,piper si o foaie de dafin.Se lasa sa mai clocoteasca 10 minute si se presara verdeata tocata.
Se serveste cu salata verde.
Imi cer scuze ca nu pot posta poze dar din pacate nu am camera digitala,am uitat-o in tara.Sorry!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii