Din aceste ingrediente au iesit 3 portii.
Ceapa se curata si se toaca julien, si se pune la calit in ulei. Se adauga morcovul taiat rondele, apoi ardeiul si gogosarul felii. Se lasa 2-3 minute pe foc, apoi se adauga pastaile curatate si taiate in bucati de 4-5cm. Se adauga o canita de apa (aproximativ 100ml), sarea, se acopera si se lasa la foc mediu, amestecand din cand in cand.
Cand s-au facut pastaile pe jumatate, se adauga dovlecelul taiat cuburi (e prima oara cand adaug dovlecel in macarea asta, si mi-a placut cum a iesit). Spre sfarsit se adauga sucul de rosii si usturoiul taiat.
Se serveste presarat cu patrunjel verde. Eu am adaugat si niste branza sarata.
Se poate servi si alaturi de orez fiert simplu, pentru o masa mai consistenta.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii