Facem focul la gratar prima data ca o parte din legume sa le coacem.
Ardeii vinetele si rosiile le punem pe gratar, le perpelim bine pe o parte si alta iar cand sunt gata le aruncam intr-un castron si le presaram putina sare sa ne ajute la curatat de pielita.
Apoi le tocam mai grosolan si le dam deoparte pana le vine randul.
Dam prin razatoarea medie morcovul, taiem ceapa mai mare si le calim cu uleiul de masline.
Cand sunt gata adaugi cartofii, cuprindem cu apa si lasam sa fiarba cartofii. Cand se sfarama cartoful adaugam si legumele coapte la gratar,
Asezonam cu sare si piper lasand la ingrsat ghiveciul.
Tocam patrunjelul si jumatate punem in oala, jumatate sa ne ramana la ornat in farfurie.
Daca e de post de post sa fie asa ca fugi repede la zamnic si scoate cativa bureti murati si treci la masa.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateVa prezint un desert clasic si anume, salam de biscuiti .Exista multe retete a acestui salam,insa eu o fac dupa metoda...
Desert salam de biscuiti cu arahide si nuciUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii