1) Curatam si spalam zarzavaturile.
2) Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei.
3) Adaugam in ordine: cartofii, vanata, mazarea, morcovii si dovleceii taiati rondele.
4) Punem apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor.
5) Cand sunt bine fierte, adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si cateva foi de dafin.
6) Mai lasam pe foc 10 minute.
7) Dupa ce se indeparteaza de pe foc, adaugam verdeata taiata marunt.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii