Se spala sparanghelul, se curata daca este nevoie. Ceapa se curata, se spala se taie marunt. Ciupercile se curata de coaja, se spala, se taie felii. Sparanghelul se taie bucati mici de vreo 4 cm.
In ulei incins se pune ceapa tocata, se prajeste, se adauga sparanghelul si broccoli, se prajesc cateva minute (daca e cazul se poate adauga cateva linguri de apa, poate 2 nu mai mult).
Intr-o alta tigaie se prajesc ciupercile si ardeiul. Dupa ce sant gata cele 2 compozitii se amesteca intre ele, se drege de sare si piper, se adauga usturoiul tocat marunt, se mai tine pe foc 1 minut si gata. Se serveste cald cu putin cascaval deasupra, daca preferati, ca si garnitura langa o carnita fiarta, friptura...
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosEste facut dupa reteta cofetariei Capsa, cu mici modificari, evident. Este tortul joffre pe care il mancam in...
Desert tort Maresal JoffreCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii