Fasole verde la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g fasole verde
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • rosii
  • o ceasca smantana
  • o lingurita faina
  • 3 legaturi de verdeata(marar,patrunjel si frunze de telina)

Mod de preparare

Fasolea fiarta se pune intr-un vas impreuna cu rosiile taiate bucati si uleiul.
Se bat bine ouale,se adauga faina si smantana,apoi verdeata tocata.
Compozitia se toarna in vasul cu fasole si se da la cuptor,la foc potrivit 20 minute.
Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc